Καφωδείο και για Εκδηλώσεις!
Δυνατότητα Φιλοξενίας Εκδηλώσεων Εξυπηρετώντας Διάφορες Περιστάσεις. 

Στον άνετο χώρο του Καφωδείου θα βρείτε την ευκαιρία να διοργανώσετε την εκδήλωσή σας εξυπηρετώντας τις ανάγκες πολλών περιστάσεων.


Κάτι Διαφορετικό για το Γάμο Σας!

Νέα τάση της σύγχρονης εποχής αποτελεί η ιδέα ενός αξέχαστου πάρτυ πριν ή μετά το γάμο.

Πάρτυ Πριν ή Μετά το Γάμο για Πρωτοτυπία!
Πάρτυ Πριν ή Μετά το Γάμο για Πρωτοτυπία!

Ένα event με dj για μουσική ή μια Live μπάντα κατ' επιλογήν θα αποτελούσε ένα πολύ πρωτότυπο τρόπο είτε να αποχαιρετίσετε την εργένικη ζωή είτε να γιορτάσετε την έναρξη του έγγαμου βίου.

Επαγγελματικό Πάρτυ Γιατί Επιβάλλεται Κάποιες Φορές...

Επαγγελματικό Πάρτυ στο Καφωδείο Ελληνικό!
Επαγγελματικό Πάρτυ στο Καφωδείο Ελληνικό!

Σε ορισμένες περιστάσεις είναι σύνηθες να διοργανώνονται επαγγελματικές έξοδοι. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να διοργανωθεί κάτι πολύ πρωτότυπο είναι να γίνει σε ένα κέντρο διασκέδασης. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να τη συνδυάσετε με μουσική την οποία θα επιμελείται dj ή μια μπάντα με ακούσματα που είναι κοντά σε εσάς. Ένας μπουφές με catering ίσως να ολοκληρώνει πληρέστερα την εικόνα σε ορισμένες περιπτώσεις. Στο Καφωδείο Ελληνικό υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης των εκδηλώσεων που επιθυμείτε!

Πάρτυ Φοιτητικά ή Αποφοίτησης!

Η φοιτητική ζωή είναι ένα στάδιο της ζωής που μπορεί να έχει πολλές υποχρεώσεις αλλά γίνονται και οι καλύτερες παρέες. Σε αυτό το κλίμα πάντα χρειάζονται και τα πάρτυ. Στο Καφωδείο Ελληνικόν θα βρείτε έναν άριστο χώρο για να στεγάσει τη φοιτητική σας εκδήλωση είτε πρόκειται για πάρτυ αποφοίτησης ή για οποιαδήποτε άλλη περίσταση που το απαιτεί!

Διοργάνωση Σεμιναρίων

Σεμινάριο μετά μουσικής ή χωρίς, είτε είναι βιωματικό ή με προβολή από προτζέκτορα, μπορεί άνετα να φιλοξενηθεί στο Καφωδείο Ελληνικόν. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξασφαλίσετε τον χώρο που θα καλύψει τις ανάγκες σας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Θέλετε να Διοργανώσετε μια Εκδήλωση στο Καφωδείο Ελληνικό;

Επικοινωνήστε Μαζί μας για να Διευθετίσουμε τις Λεπτομέρειες...